Hotel-Park116Leto 2016 je bilo zelo uspešno za Hotel Park, od certifikata Travelife, vselitve čebeljih družin na streho, obnove sob in restavracije, do v celoti boljših storitev za goste. V letu 2017 gledamo naprej. Ljubljana je še vedno zelena, mi pa smo že takoj januarja začeli s prenovo še preostalih sob v hotelu, tako da bomo imeli sedaj kar 121 prenovljenih Superior sob. Na začetku februarja bomo organizirali Dneve Indijske kuhinje, marca bo na vrsti prenova strehe in zeliščnega vrta, medse bomo sprejeli še dve novi čebelji družini, poleti bomo ponovno zagnali dobrodelno akcijo Dobro-delamo in še naprej razvijali zeleno zgodbo hotela v sodelovanju z našimi zaposlenimi, našimi gosti in seveda s sosedi. Poleg tega smo ponovno odprli restavracijo z indijsko hrano in naš chef Ziauddin Ahmed že pridno razvaja stranke s svojimi indijskimi mojstrovinami. Ker je indijska hrana predvsem bazirana na zelenjavi, je to tudi del naše zelene zgodbe, mogoče le malo bolj pikantno.

Hotel Park Ljubljana, Tabor Ljubljana d.o.o.
www.hotelpark.si