Podjetje Porsche Slovenija in blagovna znamka MOON sta predstavila celovitost ponudbe vrhunske e-mobilnosti skupaj s poslovnimi partnerji TAB, Lumar, Amibit, Etrel in Elnet. V partnerski povezavi bodo razmišljali o razvojnih, inovativnih in prihajajočih rešitvah na področju mobilnosti.

Porsche Slovenija z znamko MOON zasebnim in poslovnim strankam ponuja celovito izbiro električnih avtomobilov, domače in javne polnilne infrastrukture, storitev polnjenja na poti in rešitev za lastno pridobivanje, hranjenje in upravljanje električne energije ter tako vse odgovore za vrhunsko e-mobilnost na enem mestu. Pomemben del naših celostnih rešitev so tudi svetovanje, projektiranje in podpora, vključno s pomočjo pri pridobivanju soglasij in subvencij ter ugodnim financiranjem. Vse to je pomemben spremljevalni del naše ponudbe. Celovite energetske rešitve znamke MOON tako pokrivajo vse, kar potrebujete za pravo trajnostno izkušnjo na področju samooskrbe in e-mobilnosti.

Danilo Ferjančič, generalni direktor Porsche Slovenija, je ob tem izpostavil, da so vodilni poudarki za električna vozila, energetske rešitve in razvoj novih mobilnostnih konceptov.

(Vir: Porsche Slovenija d.o.o.)