Podjetje Schneider Electric je napovedalo uvedbo novih industrijskih certifikatov za podatkovne centre in kritično infrastrukturo v okviru svojega partnerskega programa EcoXpert™. Novi certifikati v okviru programa EcoXpert™, zasnovani za podporo partnerjem Schneider Electric pri pridobivanju industrijskega znanja in veščin, potrebnih za digitalizacijo za bolj trajnostno prihodnost, so osredotočeni na opolnomočenje partnerjev, da postanejo zaupanja vredni svetovalci za rešitve podatkovnih centrov in kritične infrastrukture.

Prednosti izbire usposabljanja za certificiranega partnerja EcoXpert™ so raznolike in pomagajo partnerskim kanalom, da postanejo kakovostna izbira za svoje stranke prek tržne diferenciacije, boljšega pozicioniranja njihovega strokovnega znanja. Na ta način bodo imeli partnerji možnost povečati dobičkonosnost in rast poslovanja, saj so Schneiderjevi certifikati priznani kot zanesljiv znak kakovosti v več panogah.

Novo certificiranje podatkovnih centrov in kritične infrastrukture v okviru partnerskega programa EcoXpert je namenjeno partnerjem, ki sodelujejo pri načrtovanju in gradnji podatkovnih centrov, strokovnjakom za hlajenje in napajanje, sistemskim integratorjem in avtomatizaciji procesov, izvajalcem električnih in strojnih del ter ponudnikom storitev.

Vir: Schneider Electric, d.o.o.