Zelena-Slovenija-logo

Portal za trajnostni razvoj

Kontakt:

Kontaktirajte nas na e-naslov info@zelenaslovenija.si ali pokličite na 03 42 66 700.

Poiskali bomo ustrezno rešitev za vas.

Gozdni sadeži malo drugače

BORDES-RANGE-OF-FRUITS-IN-SYRUPPodjetje RPC Containers Corby je izdelalo novo večslojno embalažo za gozdne sadeže podjetja Borde iz Francije. Vseh osem različic sadežov – borovnice, maline itd. – je spakiranih v RPCjev litrski kozarec za vlaganje z etiketami, ki dajejo sadje na prvo mesto.

Embalaža se ponaša s praktičnostjo in PP/EVOH/PP konstrukcijo, ki preprečuje vdor kisika in zagotavlja izdelku 18 mesečni rok uporabe ter istočasno ohranja okus, aromo in kvaliteto sadja.

S prozorno embalažo ciljajo na večjo priljubljenost, ker je skrbno izbrano sadje vidno. Kozarci imajo dovolj veliko odprtino za enostavno uporabo z žlico in za nalivanje. Embalaža je pokrita z 80mm pokrovčkom. Kozarec ni težak, je enostaven za odpiranje in zapiranje ter odporen na poškodbe in tako zelo primeren za v kuhinjo. »Želeli smo si kozarce, ki bodo vsebovali tradicijo našega podjetja in znanje, ki ga imamo, ter opozorili na drugačno identiteto naše serije gozdnih sadežev,« razloži Pierre Rasse, vodja marketinga v Borde-ju.