Petek, 09. Avgust 2019

trajnostna_gradnja


26. september 2019, KIEXC, Trata 32, Škofja Loka

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo GBC Slovenija v septembru v svetovnem tednu trajnostne gradnje organizira že 4. konferenco trajnostne gradnje, katere osrednja nit bosta energetska učinkovitost stavb in kazalniki trajnostne gradnje Level(s) v okviru akcijskega načrta za krožno gospodarstvo.

Letošnja konferenca bo potekala v četrtek, 26. septembra, v prostorih Knauf Insulation Experience Centra (KIEXC) na Trati 32 v Škofji Loki. Na dogodek organizator poleg arhitektov, projektantov in drugih strokovnjakov s področja gradbeništva vabi tudi predstavnike ministrstev, občin, podjetij in združenj, ki se bodo seznanili z najnovejšimi dosežki na področju trajnostne gradnje v Sloveniji in v Evropi ter pomembnimi smernicami za prihodnost trajnostne gradnje. Predavanja bodo potekala v treh sklopih od 9. do 15. ure, program pa bodo soustvarjali vidni predstavniki Evropske komisije, evropske mreže svetovnega združenja GBC, ministrstva za okolje in prostor, raziskovalnih in znanstvenih institucij, lokalnih skupnosti ter članic združenja.
Na konferenco se lahko prijavite na tej povezavi.

Obravnavane teme z izzivi in rešitvami na področju gradbeništva bodo opredeljevale našo trajnostno prihodnost, zato na konferenco vabimo tudi predstavnike medijev. Udeležba je za novinarje brezplačna, prijave za 10 prostih mest pa sprejemamo do 16. septembra 2019 na info@gbc-slovenia.si.

Vljudno vabljeni!

GBC Slovenija
dr. Iztok Kamenski, predsednik

GBC_logo

https://gbc-slovenia.si/