Četrtek, 05. April 2018


V okviru projekta »E-SME – e-mobilnost sreča mala in srednje velika podjetja«,
ZRS Bistra Ptuj s partnerji projekta in Fakulteto za elektrotehniko in informatiko Univerze v Mariboru, organizira:

2. Čezmejno strokovno konferenco »E-mobilnost sreča mala in srednje velika podjetja«,
ki bo potekala 18. aprila 2018 od 9.30-15.30 ure,
na Fakulteti za elektrotehniko in informatiko Univerze v Mariboru, Koroška cesta 46, Maribor (https://feri.um.si/o-nas/lokacija/).

Na dogodku želijo predstaviti priložnosti za razvoj malih in srednje velikih podjetij (MSP) na področju električne mobilnosti (e-mobilnosti).

V okviru dogodka bo organiziran posvet s strokovnimi prispevki priznanih strokovnjakov (v dopoldanskem času) in strokovno razvojna delavnica – »Inovacijski forum« (v popoldanskem delu), kjer bodo predstavljene e-mobilne poslovne ideje, zbrane v okviru projekta E-SME, ki jih bodo nadalje razvijali, poglobili in nadgrajevali s sedanjimi strokovnjaki in udeleženci iz različnih področij.

Na dogodku bodo predstavljene in razstavljene storitve/produkti različnih podjetij s področja električne mobilnosti, prav tako bo možno videti tudi predelane električne avtomobile, plod slovenskega znanja.

EV_Punto2-s

Podrobnosti o predstavitvah in celotnem programu so na voljo na www.bistra.si in www.e-sme.info

Udeležba na konferenci in delavnici je brezplačna, zaradi omejenega števila prostih mest pa je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov: robert.novak@bistra.si in office@erom.at ali na povezavi PRIJAVA.

Delavnica bo potekala v slovenskem in nemškem jeziku, simultano prevajanje je zagotovljeno.

Projekt »E-SME – E-Mobility meets SME's / e-mobilnost sreča MSP-je« je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A – Slovenija-Avstrija 2014-2020. Lastna sredstva zagotavljajo dežela Štajerska in projektni partnerji.