Četrtek, 19. Januar 2012

Danes ob 12. uri vas vabimo na otvoritev razstave ob zaključku okoljskega natečaja družbe BTC in Zelene Slovenije pod naslovom »Otroci ustvarjajo ptičje hišice«, v okviru katerega so ljubljanski osnovnošolci iz odpadnih materialov ustvarili čudovite ptičje hišice.

Žirija je izmed prispelih maket v obliki izvirnih ptičjih hišic izbrala zmagovalne rešitve upoštevajoč kriterije: izvirnost ideje, kakovost tehnične izvedbe oziroma obstojnost, vizualnost, uporaba različnih odpadnih materialov in primernost za namen uporabe – za zaščito in prehranjevanje ptic. Avtorji hišic, ki so po oceni strokovne žirije prejeli največ točk, bodo nagrajeni z lepimi praktičnimi nagradami.

Najlepši izdelki bodo razstavljeni v spodnji etaži Emporium v BTC City Ljubljana med 19. januarjem in 19. februarjem 2012.

Program ob otvoritvi razstave s podelitvijo nagrad bo potekal v četrtek, 19. januarja, v spodnji etaži dvorane Emporium s pričetkom ob 12. uri s spremljevalnim programom v družbi otrok in s predstavitvijo zmagovalnih prispevkov.

Vljudno vabljeni!

več: 

http://www.btc-city.com/dogodek/3034/predstavitev-zmagovalnih-resitev-natecaja-ustvarjamo-pticje-hisice